Langgodshåntering

Grenreoler

Grenreoler har ingen fremre stolper som er i veien for inn- og utlasting. Alle nivåer er tilgjengelige for en gaffeltruck. Allsidigheten hos våre grenreoler gjør dem ideelle for alle typer arbeidsmiljøer fra masseproduksjon, byggevarehus og lager til detaljhandel.

Grenreoler er ideelt for oppbevaring av vanskelige og lange artikler som stålstenger, rør, trelastpakker, møbler og til og med hvitevarer. Produktene lagres vannrett på armer, og håndteres enten manuelt eller med truck eller kran.

Grenreoler finnes i både ensidig og tosidig utførelse. De tosidige grenreolene gir maks lagringskapasitet med en eneste sentral stolpe, mens en ensidig reol er laget for å passe mot en vegg.

Ettersom de er produsert i moduler, kan flere stolper og armer settes på etterhvert som behovet endrer seg. Produktet er utformet i henhold til FEM 10.2.09 og NS-Insta 253.

Filer

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy