Langgodshåntering

Plateautomat

Plant materiale og spesielt i kombinasjon plant og tungt gods krever spesialløsninger når det gjelder oppbevaring og håndtering. Pallereol er en mulighet og Grenreol en annen. Men kanskje aller best er vår egenutviklede Plateautomat/Platereol til nettopp dette bruk.

Plateautomat er en rasjonell og håndteringsmessig, effektiv måte å lagre plater og andre typer plant materiale. Plateautomaten gir en ergonomisk riktig håndtering, og tar liten plass, samtidig som den minimerer skader på gods ved lagring og håndtering.

Et ofte forekommende problem for mange produserende bedrifter som jobber med stål og annet plant materiale er akkurat håndtering og oppbevaring. På denne bakgrunn og etter ønske fra kunder, har vi utviklet vår Plateautomat som en effektiv måte å oppbevare plant gods på. Plateautomaten finnes i 3 størrelser og har store fordeler som et ergonomisk optimalt hjelpemiddel ved oppbevaring og håndtering av plant gods. Gods håndteres, løftes som regel med svingkran eller vakumløfter.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy