Langgodshåntering

Rolltrack - innstikksreol

Rollrack som produktkonsept kan, for en viss type langt gods, være den eneste mulige oppbevaringsløsningen. Rollrack kan brukes til langgods som f.eks. profiler, rør og listverk.

Rollrack har store fordeler sammenlignet med tradisjonelle grenreoler. først og fremst ved at systemet håndteres fra kortsiden og derfor krever mindre Håndteringsvolum. Variasjonen i fagoppbyggingen, gjør at det kan tilpasses til forskjellige typer langgods (vekt, volum, lengde). Bærebøylen med kulelagrede løpehjul er nøkkelen i systemet. Det gjør at godset, uten store krefter, enkelt føres inn eller lastes ut i aktuelt rom. Rollrack er et oppbevaringssystem som benyttes til forkjellig typer av rør og stanggods, samt profiler og listverk. Det rasjonelle alternativer der ikke tradisjonelle grenreoler passer inn.

Rollrack som produktkonsept har hatt stor fremgang i blandt annet Japan som et rasjonelt og økonomisk atlernativ til tradisjonelle grenreoler.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy