Pallehåndtering

Mobile pallereoler-MOVO

Mobile pallereoler består av pallereoler montert på skinnegående, elektrisk drevne vogner. Systemet bygges opp i blokker med et antall vogner, i tillegg til som regel faste vogner mot vegger. I hver blokk kan en betjeningsgang åpnes, med evt. fjernstyring. Constructors mobile pallereoler MOVO er blant Europas mest brukte. Bare i Norge finnes rundt 300 mobilanlegg i konvensjonelle og fryse-/kjølelager.

De tunge, elektrisk drevne mobile pallereolene, MOVO, går på skinner som er støpt ned i gulvet, og tåler belastninger på opp til 24 tonn pr fag, i opp til 12 m høye seksjoner.

Når kjøregangene står åpne, sikrer avansert sensorteknikk og styrefunksjoner smidig manøvrering med og absolutt sikkerhet for brukerne.

Med et bredt utvalg av tilbehør, er MOVO velegnet til alle typer gods. Våre mobile pallereoler har en garantert driftssikkerhet ved svært lave temperaturer, og egner seg dermed svært godt til bruk i kjøle- og fryselager.

Filer

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy