Pallehåndtering

P90 pallereoler - Smalgangslager

Pallereol P90 - Smalgangslager er det mest optimale lagringssystemet dersom gulvplassen er begrenset. Man får maksimal lagerkapasitet, omgående tilgjengelighet til alle paller og raskt ordreplukk direkte fra reolen.

Den viktigste fordelen med smalgangslager med høye seksjoner er kombinasjonen av rask ordreplukking og best mulig utnyttelse av gulvflaten. Den kompakte konstruksjonen benyttes innen en mengde forskjellige bransjer der lagringsflaten er begrenset. Den fleksible høyden og dybden på hyllene og bærejernene med justerbar høyde, gir maks fleksibilitet. De plassbesparende gangene nås enten med stablere der føreren er nede på gulvet, eller høydeplukktrucker - for smidig lagring og henting av paller eller for rask ordreplukking direkte fra pallen.

Spesialdesignede smalgangstrucker eller kraner behøves for å kunne manøvrere i de smale gangene mellom reolene. Lasthåndteringsutstyret er ofte automatisert og håndteres med induksjons- eller skinnestyring.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy